Sponsors

VSBfonds ondersteunt initiatieven die bijdragen aan een samenleving waarin iedereen actief meedoet, zich betrokken voelt en de kans heeft persoonlijk en maatschappelijk te groeien. Het fonds is actief op drie gebieden: Mens & Maatschappij voor sociale initiatieven die meedoen als doel hebben, Kunst & Cultuur voor plannen waardoor meer mensen kunnen genieten van kunst en cultureel erfgoed en Beurzen voor studenten die in het buitenland verder willen studeren of onderzoek doen. Het fonds steunt projecten met geld, kennis, ervaring en een professioneel netwerk.

Het Prins Bernhard Cultuurfonds stimuleert cultuur en natuurbehoud in Nederland – op grote en op kleine schaal. Bijzondere initiatieven, bevlogenheid en talent moedigen wij aan met financiële bijdragen, opdrachten, prijzen en beurzen. Door actieve fondsenwerving en inkomsten uit loterijen kunnen wij jaarlijks ruim 3.500 projecten en personen ondersteunen. Dat maakt ons, met een landelijk fonds en twaalf provinciale afdelingen, een van de grootste particuliere cultuurfondsen van Nederland.

bkkc is het brabants kenniscentrum kunst en cultuur. Een onafhankelijk platform waar zakelijke creativiteit en creatieve zakelijkheid bij elkaar komen. Met overtuiging bouwen we mee aan een sterke culturele infrastructuur voor Noord-Brabant. Want wij geloven in kunst en cultuur. We zien dat een bruisend cultureel klimaat profiel geeft aan onze provincie. Dat het een vliegwiel is voor economische groei en sociale aantrekkingskracht. Tastbare resultaten waarmee we de waarde van kunst en cultuur zichtbaar maken.

Wie voor het eerst kennis maakt met Oss ziet een moderne, ruim opgezette stad. Een levendig centrum, woonwijken met grote afwisseling in architectuur en talloze voorzieningen. De stad is omringd met afwisselende landschappen, op de rand van hogere, droge zandgronden en lagere vochtige kleigrond, met 40 kilometer Maas als grensrivier. Twee vestingstadjes Megen en Ravenstein en twintig dorpen, waaronder het mooie dorp aan de rivier; Lith maken de gemeente compleet.

Samen werken aan kunstzinnige ontplooiing; Kunstbalie verbindt en versterkt organisaties die bezig zijn met kunsteducatie in het onderwijs, kunstbeoefening in de vrije tijd en community art in het sociale domein. Samen willen we de cultuurdeelname van zo veel mogelijk Brabanders bevorderen.


Julius Caesar aan de Maas wordt opgevoerd aan de rand van de Hemelrijkse Waard. In dit jonge natuurgebied van Natuurmonumenten kun je uren struinen. Speur naar vogels als de kluut en lepelaar. En zelfs de zeearend is al gespot. Ook de bever, das, haas en ree komen hier voor. Vanaf de uitkijktoren aan de Oijense Benedendijk in Oijen heb je een prachtig uitzicht over het gebied, dat bijdraagt aan de Nederlandse riviernatuur én hoogwaterveiligheid!


Needmachine is een gecertificeerd internetmarketingbureau in Den Bosch. Ontwikkeld webdesign met bijhorende SEO/SEA (internetmarketing) en CMS (om website zelf te beheren). Needmachine geeft concrete aanbevelingen voor optimalisatie (SEO) & social media. We analyseren uw website o.a. op: Vindbaarheid bij zoekmachines. Inzet van mogelijkheden internetmarketing. Vormgeving & Techniek en de Inzet Social Media.

Makers, culturele instellingen, publiekrechtelijke- en privaatrechtelijke rechtspersonen en samenwerkingsverbanden hiervan, kunnen subsidie ontvangen voor projecten die zorgen voor het versterken van de positie van de culturele sector in het maatschappelijk krachtenveld.

De missie van de Rabobank is de hoeksteen van onze organisatie en luidt: “Innovatief en krachtig dragen wij bij aan de realisatie van de ambities van onze leden en klanten”. Wij staan bekend als een innovatieve, coöperatieve bank die openstaat voor nieuwe ideeën. Wij willen dichtbij zijn voor onze leden en klanten. De klant is en blijft voor ons het vertrekpunt van ons handelen. Het realiseren van waarde voor de klant, daar geloven wij in en daar staan wij voor.

MALSPONSORLOGOSTAGELIGHTSpecialist in licht- en geluidstechniek, rigging en stroomverdeling voor bedrijfs- en publieksevenementen, theatervoorstellingen, beurspresentaties etc. Wij voorzien u van een professioneel advies en ontwerp dat is afgestemd op uw wensen en budget. Het projectteam zorgt voor een gedetailleerde voorbereiding en daadkrachtige uitvoering waarbij persoonlijke inbreng, enthousiasme en vriendelijkheid samengaan in een positieve werksfeer waarin wij als leverancier maximaal zullen presteren.


SPONSORS
Wij bedanken de volgende sponsors;


Restaurant het Raadhuis, Lithoijen

 

CROWDFUNDING
Voor hun donatie aan onze crowdfundingsactie bedanken wij met heel ons hart;

Maarten en Wobine Buijs

Marty Langendoen en Riet Mulders

Theater Dankzij de Dijken
http://www.theaterdankzijdedijken.nl

Babyzaak Het Hobbelpaard
https://www.babyzaak-online.nl/

Veerhuis Heerewaarden Zalmspecialiteitenrestaurant
http://www.veerhuis-heerewaarden.nl

Fiets/voetveer Heerewaarden – Lithse Ham
http://www.veerhuis-heerewaarden.nl